Eğlence

LG akıllı televizyonlar Game Now ile bulut oyun özelliklerine kavuşuyor

LG’nin yeni akıllı televizyonları Ubitus ile yapılan anlaşma çerçevesinde Game Now desteğiyle ”konsol kalitesinde oyunlar”a kavuşacak. Kullanıcılar Game Now sayesinde ekstra bir konsola ihtiyaç duymadan televizyonlarında oyun keyfi yaşayabilecek. Tablet, akıllı telefon ve Google TV’lerde zaten mevcut olan Game Now; LG’nin LA7900, LA8600 ve LA9600 modellerinde yerini alacak. Oyunları düzgün bir şekilde oynamak için kullanıcıların bir oyun kumandasına ihtiyacı olacak.

lg-game-now-110613

Logitech tarafından üretilen F310, F510, F710, Rumble-Pad 2 ve Joytron’un hazırladığı Rumble Power ve Rumble Power 2 LG’nin Game Now destekli akıllı televizyonlarını tercih edenlerin satın alabileceği oyun kumandaları. Ubitus’tan yapılan açıklamada Game Now’a PC ve Mac desteğinin yolda olduğu ifade edilirken, Google TV kullanıcılarının ASUS Qube ve Logitech 710 oyun kumandasına ihtiyaç duyudukları belirtildi.

Game Now ile sunulan mevcut oyunlar arasında Street Fighter X Tekken, Resident Evil, Devil May Cry, Test Driver Unlimited 2, Blade Kitten gibi popüler isimler yer alıyor. Oyunlar satın alınmadan önce 30 dakika boyunca test edilebiliyor. Servisin şu an için ücretsiz olarak kullanılabileceği, ancak ay ortasından itibaren LG’nin servisi ücretli hale getirileceği ifade edildi. Game Now’dan faydalanabilmek için en az 3 Mbps hızında bir internet bağlantısına sahip olmak gerekiyor.

İlgili >> LG

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER