Teknoloji

Lenovo’dan klavye istasyonuyla kullanılabilen Android Ice Cream Sandwich tablet: IdeaTab S2 10

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo’nun yeni Android tableti IdeaTab S2 10 resmiyet kazandı. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışan bu tablet Qualcomm’un çift çekirdekli MSM8960 yongasetiyle çalışıyor. Lenovo’nun Mondrian UI adı verilen özelleştirilmiş kullanıcı arayüzüyle giydirilen IdeaTab S2 10’da yaklaşık 0.8 cm’lik kalınlığa ve 500 gr. ağırlığa sahip. Cihaz özel bir klavye yerleştirme istasyonu yardımıyla bir netbok gibi de kullanılabiliyor.

Lenovo IdeaTab S2 10 sözünü ettiğimiz klavye istasyonuyla birlikte 20 saate kadar çalışma imkânı sunuyor. Görünen o ki, Lenovo ASUS’un Transformer ve Transformer Prime ile yaptıklarından ders almış ve bunları kendi ürününde uygulamış. Android Market erişiminin yanında Lenovo’nun kendi mobil uygulama mağazası App Shop’a da erişim sunan bu tablet, Lenovo’nun kişisel bulut vizyonu dahilinde Lenovo’nun bulut destekli diğer bilgisayar veya multimedya cihazlarıyla içerik alışverişi yapma veya cihazlar arasında içerik oynatma fırsatı sunuyor.

Lenovo IdeaTab S2 10 ilk etapta Lenovo’nun anavatanı Çin’de piyasaya çıkacak. Ancak şirketin niyeti bu 10 inç’lik tableti dünyanın dört br yanında piyasaya sunmak.

İlgili – Lenovo

İLGİLİ HABERLER