Teknoloji

Lenovo Z6’nın özelliklerini açıklamaya devam ediyor

lenovo z6

Lenovo Z6 Pro‘yu geçtiğimiz nisan ayında tanıtmıştı. Bu telefonu mayıs ayında tanıtılan Z6 Youth Edition izlemişti. Standart Z6 da yakında bu gruba dahil olacak. Lenovo’nun başkan yardımcısı Chang Cheng, bir süre önce telefonun Qualcomm Snapdragon 730 yonga seti taşıyacağını açıklamıştı. Z6’yla ilgili bilinenlere bir yenisi daha eklendi.

Lenovo Z6’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4000 mAh kapasiteli pili sağlayacak. Bu 4000 mAh kapasiteli pil, 15W Quick Charge 3.0 desteğine sahip olacak. Akıllı telefonun kutusundan da 18W bir şarj aleti çıkacak. Lenovo Z6 Pro da kutusundan 27W bir şarj aletiyle çıksa da, maksimum şarj desteği 18W ile sınırlandırılmış durumda. Lenovo’nun neden böyle bir tercihte bulunduğu bilinmiyor.

Lenovo Z6’da 395 saat bekleme süresi, 38 saat konuşma süresi, 26 saat video oynatma süresi ve 16 saat oyun oynama süresi vadediyor. Şirket, sadece 15 dakikalık bir şarjın 2 saat boyunca kesintisiz olarak oyun oynamaya yeteceğinin de altını çiziyor. Güç koruma modu aktif hâle getirildiğinde ise geceleri pildeki kaybın yüzde 3’ü geçmeyeceği belirtiliyor.

lenovo z6Lenovo Z6 hakkındaki tüm detayları öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER