Teknoloji

Lenovo Z5s için hazırlanan tanıtım görselleri üç renk seçeneğini gösteriyor

lenovo z5s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo Z5s yarın itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun üç lensli bir arka kamera modülü ve 8 GB’den daha fazla bellek ile geleceğinin işareti de daha önce verilmişti. Lenovo’nun başkan yardımcısı Chang Cheng, Z5s için hazırlanan resmi tanıtım görsellerini Weibo hesabı aracılığıyla paylaştı.

Söz konusu görseller, Lenovo Z5s’in üç farklı renk seçeneğine sahip olacağını gösteriyor. Siyah ve morun yanı sıra; altın rengi, pembe ve turuncunun birleşiminden oluşmuş gibi görünen renk seçeneklerine sahip olacak telefonun arka panelinin de camla kaplandığı görülüyor.

Lenovo Z5s’in siyah renkli versiyonu oldukça düz ve klasik olarak tanımlanabilecek bir görünüme sahip. İlk etapta akıllı telefonun siyah renkli versiyonunun satışa sunulması bekleniyor. USB-C girişi ve 3.5 mm. kulaklık jakının varlığı da fotoğrafta hemen göze çarpıyor. Telefondaki parmak izi tarayıcısının koyu mavi olması, renk seçeneğinin resmi isminin siyah olmayabileceğini düşünüyor.

Telefonun pembe ve altın rengi tonlarındaki versiyonu ise yer yer turuncuya da yaklaşması sayesinde ilginç bir görünüm kazanıyor. Hazırlanan tanıtım görselleri, Lenovo’nun diğer üreticilerde görülmeyen bir renk tonu sunacağını gösteriyor.

Lenovo Z5s için sunulan diğer renk seçeneği olan mor ise ışık yansıtan mikro noktaların da varlığıyla arka panelde bir gökkuşağı etkisi yaratıyor. Bu göz alıcı telefonun fiyat etiketinde yazacak rakamı öğrenmek içinse resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER