Manşetler

Lenovo yeni Ice Cream Sandwich tableti IdeaTab S2109’u tanıttı – Video

Lenovo en yeni tableti IdeaTab S2109’u tanıttı. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışan bu cihaz sadece 8.9 mm’lik kalınlığa sahip. Lenovo’nun bu tableti iPad gibi 9.7 inç, 4:3 en-boy oranlı ekrana sahip, ancak 1024 x 768 çözünürlüklü IPS panelle yetiniyor.

Önünde 1.3 megapiksel kamera barındıran Lenovo IdeaTab S2109’da microUSB, microHDMI portları ve microSD kart yuvası bulunuyor. Tabletin arkasında dört adet SRS Trumedia ses destekli hoparlör bulunurken Lenovo bu ses sisteminin diğer tabletlerde kullanılanlara göre daha doyurucu baslar verdiğini söylüyor. Tunçtan yapılmış yekpare dış kaplamaya sahip olan bir kasayla gelen tabletin bataryasının 10 saate kadar çalışma ömrü sunduğu da belirtiliyor. Lenovo’nun açıklamadığı bir ayrıntı IdeaTab S2019’un hangi işlemciyi barındırdığı. NVIDIA’nın Tegra 2’sini daha önceki tabletlerinde kullanan Lenovo’nun bu yeni tabletinde daha yeni olan Tegra 3’ü kullanmış olması kuvvetle muhtemel. Ice Cream Sandwich ile çalışıyor olması da önemli bir ayrıntı. Google Play Store erişiminin yanı sıra Lenovo’nun kendine özel Android uygulama mağazası da cihazda yüklü gelecek.

Lenovo IdeaTab S2109’un fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı henüz belli değil. Tablet hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

Video: Lenovo IdeaTab S2109 Tanıtım Filmi

İlgili – NotebookItalia

İLGİLİ HABERLER