Teknoloji

Lenovo Windows Phone telefonu ve giyilebilir cihazı bu yıl gelecek

Lenovo ilk Windows Phone cihazını bu yıl içinde duyurulabilir. Ayrıca bir akıllı saat cihazının da 2014’ün sonunda çıkacağı söyleniyor.

lenovo-windows-phone-230514

Mobile Geeks sitesinin Lenovo’nun kıdemli başkan yardımcısı Liu Jun’a dayandırarak verdiği habera göre, şirket ilk Windows Phone mobil cihazını bu yıl içinde çıkarmak istiyor. Daha önceki dedikodular 2014 model Lenovo Windows Phone’un yaz aylarında çıkacağı şeklindeydi.

Geçtiğimiz şubat ayında Microsoft tarafından MWC öncesinde düzenlenen basın toplantısında Lenovo da açıklanan Windows Phone üretici ortakları arasında yer alıyordu. WPCentral sitesi de Lenovo’nun ekran büyüklüğü 4.5 ila 5 inç arasında değişen giriş-orta seviye bir telefon çıkaracağını iddia ediyor.

Ayrıca Mobile Geeks sitesi Lenovo’nun bu yıl içinde Android Wear ile çalışan bir akıllı saat çıkaracağını da öne sürüyor. Bu saatin 2014 sonu veya 2015 başında çıkacağı tahminler arasında yer alıyor. Ancak detaylar henüz tam anlamıyla netleşmiş değil, bu nedenle dedikodulara biraz şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Bu arada Lenovo’nun satın aldığı Motorola’nın Moto 360 gibi iddialı bir Android Wear saati çıkarmaya hazırlandığını unutmayalım. Herhâlde Lenovo başka bir ürün çıkararak Motorola ürününü baltalamak istemez.

İlgili >> Mobile Geeks

İLGİLİ HABERLER