Manşetler

Lenovo Vibe S1 Lite selfie meraklılarının hoşuna gidecek

lenovo-vibe-s1-lite-050116-1

Lenovo geçen yılın Mobil Dünya Kongresi ve IFA etkinliklerinde Vibe S1 modelinin gösterimini yapmıştı. Bu yılın CES fuarında da şirketin bu telefonun daha hafif versiyonu olarak nitelendirilebilecek Vibe S1 Lite modelini tanıttığını görüyoruz.

Vibe S1 Lite Android 5.1 Lollipop ile yüklü olarak gelecek. İçinde 1.3 GHz, sekiz çekirdekli 64-bit MTK 6753 işlemcinin bulunduğu bu telefonda 5 inç, 1920 x 1080 Full HD IPS ekran, 8 megapiksel, Sony sensörlü ön kamera, 13 megapiksel arka kamera, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 4G LTE bağlantı desteği ve 2700 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Telefonun inci beyazı ve gece mavisi gibi farklı renk seçenekleri de olacak.

Bu akıllı telefonu öne çıkaran nokta yüksek kaliteli görüntüler üreten ön kamerası olsa gerek. Selfie flaşı ve Sony görüntü sensörünün kullanılmış olması fark yaratıyor. 13 megapiksel ana kamera da PDAF ve çift LED CCT flaş sayesinde işini iyi şekilde yerine getiriyor.

Telefonun pili birkaç saat müzik dinleme, video izleme veya internetten bir şeyler izleyip dinlemeye yetecektir. Metal çerçeveli ve kavisli arka yüzeyli telefon oldukça sağlam ve rahat kullanıma sahip gibi görünüyor.

Lenovo Vibe S1 Lite 199 dolarlık yurt dışı satış fiyatına sahip olacak. Lenovo akıllı telefonlarını Türkiye’de fazlasıyla görmeye başladık. Zamanı geldiğinde Lenovo Vibe S1 Lite’ı da muhtemelen raflarda görürüz.

İLGİLİ HABERLER