Teknoloji

Lenovo ThinkPad Tablet Honeycomb, IPS ekran, opsiyonel kalem ve klavye ile çıkışa hazırlanıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo’nun ayrıntıları internete sızan tek cihazı ThinkPad X1 değil. This Is My Next tayfası Lenovo’nun önümüzdeki temmuz ayında çıkarması beklenen yeni Android 3.0 tabletiyle ilgili detaylara ulaşmış.

Elde edilen bilgilere bakılırsa, Lenovo’nun söz konusu tableti 10.1 inç, 1280 x 800 IPS kapasitif çoklu dokunmatik ekran, Tegra 2 işlemci, 64 GB’ye kadar depolama desteği, ön ve arka kameralar, USB 2.0 portu, mini-HDMI çıkışı, SD kart okuyucusu, sekiz saate kadar çalışma imkânı sunan bir batarya ile birlikte gelecek. 14 mm’lik kalınlığa sahip bir kasa içinde gelecek olan bu tabletin ağırlığı ise yaklaşık 725 gr. olacak.

Bu bilgilerin yanı sıra Lenovo’nun dedikodu malzemesi edilen tableti ile birlikte “gerçek kalem destekli” opsiyonel sayısallaştırıcı ve opsiyonel klavye kılıfı da sunulacak. Yani, bu tableti ASUS’un Transformer tableti gibi klavye ile de kullanmak mümkün olacak. Çalınmaya karşı tedbir amaçlı çözümler sunan, bilgileri uzaktan silme imkânına da sahip çeşitli yazılımları da arasında bulunduracak şekilde iş odaklı yazılım paketleriyle yüklü şekilde geleceği söylenen bu tabletin başlangıç fiyatının yurtdışında 499$ olarak belirleneceği iddia ediliyor.

İlgili – This Is My Next

İLGİLİ HABERLER