Teknoloji

Lenovo ThinkPad Tablet 2012’nin ikinci çeyreğinde Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak

Lenovo’nun Android tabanlı tabletlerinden ThinkPad Tablet de 2012’nin ikinci çeyreğinde Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ülkemize de giriş yapan ve Android 3.1 Honeycomb ile yüklü gelen bu tablet özellikle kurumsal kullanıcıları hedefliyor.

Lenovo ThinkPad Tablet’in sahip olduğu portlar, güvenlik mekanizmaları, 64 GB depolama kapasitesi, 1 GB RAM ve NVIDIA Tegra 2 işlemci onu kurumsal kullanıcılar için uygun bir seçim yapıyor. Ice Cream Sandwich uyumluluğu sayesinde Lenovo’nun bu tableti diğer kurumsal kullanıcı odaklı tabletler arasından sıyrılabilir.

Lenovo ThinkPad Tablet Ice Cream Sandwich güncellemesini ilk alan tablet olmayacak. Şimdilerde piyasada olan ASUS Eee Pad Transformer Prime Ice Cream Sandwich güncellemesini almaya başladı. Türkiye’deki Transformer Prime sahipleri içinde güncelleme yapanların durumunu bilmiyoruz, ancak Transformer Prime’ın ICS’e yükseltenlerin kilitlenme ve çökme gibi sorunlarla karşılaştığı rapor ediliyor. ASUS, bir çözüm için söz verdi ve harıl harıl ona çalışıyor. Lenovo ThinkPad Tablet için 2012’nin ikinci çeyreğini işaret eden Lenovo işleri tam düzene koymadan ve herşeyin kararlı çalıştığından emin olmadan harekete geçmek istemiyor olmalı. Söz konusu bir kurumsal tablet olunca bu tarz bir yaklaşım da haksız kaçmıyor.

İlgili – PC World

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER