Manşetler

Lenovo ThinkPad L serisiyle sekizinci nesil Intel işlemcilere merhaba diyor

lenovo thinkpad l
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo ThinkPad L serisine iki yeni dizüstü bilgisayar seçeneği daha ekledi. Şirket, potansiyel müşterilerinin yeni dizüstü bilgisayarları alırken ekonomik açıdan çok zorlanmayacağına da özellikle vurgu yapıyor. Geleneksel dizüstü bilgisayar formatındaki L390 ve esnek L390 Yoga, Lenovo’nun sekizinci nesil Intel Core işlemci taşıyan ilk dizüstü bilgisayarları olmaları nedeniyle de ayrı bir önem taşıyor. Her iki modelde de RAM seçenekleri 32 GB DDR4’e kadar uzanıyor.

18.8 mm. kalınlığındaki L390, tartıda 1.45 kilogram çekiyor. Bu da dizüstü bilgisayarı selefine kıyasla biraz daha hafif hâle getiriyor. L390 Yoga’da ise ağırlık 1.56 kilograma yükseliyor. Her iki modelde de 13.3 inç Full HD çözünürlüklü ekran ve verileri dTPM 2.0 yongasında şifreleyen parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

L390, yurt dışında 889 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. L390 Yoga’da ise fiyatlar biraz daha yükselecek. Bu modelin dokunmatik ekranlı versiyonunu seçenler, Lenovo’nun Active Pen adını verdiği kaleme de sahip olabilecek. Buna ek olarak, L390’daki 720p çözünürlüklü kamera L390 Yoga’da yerini kızılötesi kameranın da eşlik ettiği daha yüksek çözünürlüklü bir kameraya bırakıyor. Kızılötesi kamera sayesinde L390 Yoga, Windows Hello üzerinden yüz tanıma desteğine de kavuşuyor.

Lenovo ThinkPad L ailesinin her iki yeni üyesi de aralık ayı içinde yurt dışında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER