Teknoloji

Lenovo Tab P11 hem üretim hem de tüketim için uygun Android tablet

lenovo tab p11 android tablet

CES 2021 başlamadan önce Lenovo bir sürü yeni cihaz piyasaya tanıttı. Ancak bütçe odaklı olması nedeniyle dikkat çeken ürünlerden bir tanesi yeni Android tablet Lenovo Tab P11 olacaktır. Lenovo’nun yeni Android tableti, klavye aksesuarı yardımıyla 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar gibi kullanılabiliyor.

Lenovo Tab P11, 220 ppi piksel yoğunluğuna ve 400 nit maksimum parlaklığa sahip 11 inç 2K (2000 x 1200 piksel) ekrana sahiptir. İçinde Qualcomm’un orta düzey Snapdragon 662 işlemcisi bulunurken 6 GB’a kadar RAM ve 128 GB yerleşik depolamayla işlerin birlikte çalışmasını sağlıyor. Lenovo, tableti üç farklı konfigürasyonda sunacak: 4 GB RAM + 64GB, 4 GB RAM + 128GB ve 6 GB RAM + 128GB. Depolama alanını bir microSD kart aracılığıyla 256 GB’ye kadar genişletebilirsiniz.

Lenovo’nun bütçe dostu Android tabletinin arkasında 13 MP kamera bulunurken, görüntülü görüşmeler için de 8 MP ön kamera bulunuyor. Multimedya tüketimi amacıyla P11, dört adet Dolby Atmos uyumlu dörtlü stereo hoparlörle donatılmış olarak geliyor. Lenovo, en yeni ürününün Netflix HD oynatmayı desteklediğini de belirtiyor. Android 10, yazılım tarafında dikkat çeken en önemli ayrıntı. Lenovo’nun yeni bütçe dostu Android tableti Slate Grey ve Platinum Grey olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor.

lenovo tab p11

Lenovo Tab P11 aksesuarları

Lenovo, Tab P11’e ek olarak, tabletten ayrı olarak satılacak bir dizi aksesuarı da tanıttı. Pogo pimleri aracılığıyla manyetik olarak bağlanan klavye, bir izleme dörtgenine sahip ve 1,3 mm’lik uygun bir tuş basma aralığı sunuyor. Aslında klavye ekranın açısını ayarlamak için bir destek ayağı görevi gören bir katlanabilir kılıf içine uzanıyor. Ayrıca şirket, 4096 seviye basınç ve eğim algılama sunan ve tek bir şarjla 200 saate kadar dayanacağı iddia edilen Lenovo Precision Pen 2 kalemini de satacak.

lenovo tab p11

Destek ayağı olarak işlev görecek bir folyo kılıf da sunuluyor. Ayrıca, şarj olurken Tab P11 için yuva görevi gören Lenovo Akıllı Şarj İstasyonu da var. Lenovo, bunu içerik tüketimi için ideal olan eller serbest görüntüleme aksesuarı olarak da nitelendiriyor.

Lenovo Tab P11 yurt dışı fiyatı 230 dolar olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER