Teknoloji

Lenovo P12 Pro Google Play Console kayıtlarında görüldü

lenovo p12 pro

Lenovo kısa süre önce Yoga Tab 13, Yoga Tab 11 ve Tab 11 Plus modellerini tanıtmıştı. Şirket kısa sürede hız kesecek gibi görünmüyor. Lenovo P12 Pro adını taşıyan yeni bir tablet, Google Play Console kayıtlarında boy gösterdi.

P12 Pro’yla ilgili en dikkat çekici nokta, tabletin işlemcisiyle ilgili. Google Play Console sayfası, tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemcinin bulunduğunu gösteriyor. Snapdragon 870 işlemcili Yoga Tab 13’ten farklı görünen tablet, daha küçük boyutuyla ve OLED ekran paneliyle başka bir kitleye hitap ediyor gibi görünüyor.

Google Play Console kaydında ekran panelinin türü konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak 2560 x 1600 piksellik çözünürlük, P11 Plus modelininkini sollarken P11 Pro’nunkini de eşitliyor. Dolayısıyla bu modelde de OLED panelin tercih edilmiş olması muhtemel görünüyor.

8 GB RAM ve Android 11 işletim sistemi de Google Play Console sayfasının gösterdikleri arasında bulunuyor. Kayıtlarda tabletin bir görseli de yer alsa da, başka bilgilere rastlanmıyor.

Lenovo P12 Pro, Rusya’da Avrasya Ekonomik Komisyonu tarafından da onaylandı. Ancak burada tabletin özelliklerine dair başka detay verilmiyor. Resmi onaylar, P12 Pro’nun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER