Teknoloji

Lenovo Moto Z 1 milyon satış rakamına ulaştı

lenovo moto zLenovo Moto Z serisinin ilk üyeleri geçtiğimiz haziran ayında tanıtılmış, eylül ayının başında da seriye Moto Z Play eklenmişti. Çinli üretici yaptığı açıklamayla akıllı telefonuna dair bazı gelişmelerden kamuoyunu haberdar etti. Şirket, Moto Z’nin küresel ölçekte 1 milyon satış rakamına ulaştığını açıkladı.

Telefonun görece kısa sayılabilecek bir sürede bu kadar yüksek bir satış rakamına ulaşmasında Moto Mods adını taşıyan modüler aksesuarların önemli bir rol oynadığı belirtiliyor. Bu aksesuarlardan biri olan Hasselblad True Zoom, telefona 10x optik zum ve Xenon flaş getiriyor. JBL SoundBoost ise telefonun ses deneyimini daha ileri bir noktaya taşıyor.

Moto Insta-Share projektör ise telefonun duvar ve diğer düz yüzeylerde video oynatmasını sağlıyor. Incipio offGRID Power Pack ile Moto Z, 22 saate kadar ekstra pil kapasitesi kazanıyor. Moto Style Shell ile telefon deri veya ahşap bir görünüme kavuşuyor. Moto Mods, Moto Z’ye telefonun arkasında bulunan manyetik pinler sayesinde monte ediliyor. Bu modüler aksesuarlar telefondan hızla çıkarılabiliyor.

Lenovo Moto Z ailesinin performansından memnun görünüyor

Lenovo Moto Z serisinde Moto Z, Moto Z Force ve Moto Z Play modelleri bulunuyor. Söz konusu modellerin Amerikan mobil operatörü Verizon için üretilmiş versiyonları ise Moto Z Droid, Moto Z Force Droid ve Moto Z Play Droid isimlerini taşıyor. Moto Z serisi telefonlarının henüz yıl sona ermeden 1 milyon satış rakamına ulaşması Lenovo’yu oldukça memnun etmişe benziyor.

İLGİLİ HABERLER