Teknoloji

Lenovo Moto Mod ailesine iki yeni üye daha ekliyor

lenovo moto mod incipio
Incipio Smart Car Dock Moto Mod

Incipio’nun yeni bir Moto Mod üzerinde çalıştığına dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. offGRID isimli ek bataryayla Moto Z sahiplerine 22 saat ekstra pil ömrü sağlayan Incipio, yeni Moto Mod’uyla sürücülerin işini kolaylaştırıyor.

Yeni duyurulan Incipio Smart Car Dock Moto Mod, Moto Z’nin arabalarda kullanımını kolaylaştırıyor. Çakmak yuvası üzerinden telefonun şarj edilmesini de sağlayan yeni Moto Mod, otomobilin ses sistemine de entegre olabiliyor. Mod’un üzerinde bulunan mıknatıslar sayesinde telefon aracın klima ızgaralarına dikey veya yatay olarak monte edilebilecek. Telefon Incipio Smart Car Dock’a yerleştirildiğinde Android Auto uygulaması otomatik olarak başlatılacak. Böylelikle daha güvenli sürüş imkanı sunulacak. Yurt dışında 64,99 dolar karşılığında satılacak Incipio Smart Car Dock Moto Mod’un sevkiyatı yakında başlayacak.

lenovo-moto-mod-mophie-021216
Mophie Juice Pack

Diğer yeni Moto Mod’un altında ise Mophie’nin imzası bulunuyor. Juice Pack adını taşıyan yeni mod, 3000 mAh kapasiteli bataryasıyla yüzde 60 ekstra pil ömrü vadediyor. Type-C USB girişi üzerinden hızlı şarj yapabilen Juice Pack, yurt dışında 79,99 dolar karşılığında satılacak.

Lenovo Moto Mod aksesuarlarının sayısını artırmayı sürdürecek gibi görünüyor

Lenovo, 2017’nin her çeyreğinde dört yeni Moto Mod çıkarmayı planlıyor. Şirketin bu çalışmalar doğrultusunda Moto Z’ye artırılmış gerçeklik desteği kazandıracak bir Moto Z modülü hazırladığı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER