Teknoloji

Lenovo Mirage Solo Daydream VR başlığı I/O 2018’den hemen sonra çıkıyor

lenovo mirage solo

lenovo mirage solo daydream vrLenovo, bir akıllı telefon kullanımını gerektirmeyen ilk bağımsız Daydream VR başlığı Mirage Solo’yu bu yılın başında CES’te göstermiş, 2018 ortalarında çıkaracağını söylemişti. B&H sayesinde, bu cihazın yurt dışı çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bilgi edinme imkanı elde ediyoruz.

Ubergizmo’nun haberine göre, Mirage Solo 399.99 dolarlık fiyat etiketiyle ön siparişe sunuldu. 11 Mayıs’ta da satışa çıkması bekleniyor.

Mirage Solo, Qualcomm Snapdragon 835 VR platformunu temel alan bir cihaz. 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 5.5 inç, her bir göze 1280 x 1440 piksel görüntü sunan LCD ekran bulunuyor. Ayrıca “WorldSense” adı verilen izleme özelliği de kullanıcıların dijital alanlarda yürümesine olanak sağlıyor ki, bu da Daydream VR için yeni bir özellik sayılır.

11 Mayıs’ta piyasada olacağına göre, Mirage Solo Google I/O’dan hemen sonra çıkacak. Google I/O 2018, 8-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Bu bir rastlantı olabilir mi? Google’ın I/O etkinliğinde açıklayacağı daha fazla Daydream VR duyurusu mu var? Bu soruların cevabı için birkaç hafta daha beklememiz gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER