Teknoloji

Lenovo Lemon K12 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Kısa süre önce Motorola Moto G9 Power’ın farklı isimli bir versiyonu olduğu anlaşılan Lenovo markalı bir telefon, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde görülmüştü. Söz konusu cihazın K12 Pro adıyla resmiyet kazanabileceği belirtilmişti. Bundan kısa bir süre sonra da Lenovo, Redmi Note 9’a yanıt olarak bir telefon görseli paylaşmıştı. Lenovo şimdi de Lemon K12 serisi olarak adlandırdığı cihazların tanıtım tarihini açıkladı.

Serinin üyeleri 9 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Bu serideki cihazlardan birinin yukarıda da bahsi geçen Moto G9 Power benzeri telefon olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Lemon K12 serisinin diğer üyeleriyle Moto G9 serisinin diğer üyeleri arasında bir bağlantı olup olmadığı ise şu an için bilinmiyor.

Lenovo, “Lemon” ismini daha önce giriş seviyesi işlemciler taşıyan telefonları için kullanmıştı. Bu noktada Lenovo’nun akıllı telefon pazarındaki varlığının büyük ölçüde Çin ile sınırlı olduğunu ve şirketin Batı pazarlarında Motorola markasıyla boy gösterdiğini hatırlatmakta fayda var.

lenovo lemon k12Lenovo Lemon K12 serisine dair detayların 9 Aralık’taki tanıtım öncesinde netleşmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER