Teknoloji

Lenovo Legion Y90 oyun telefonunun tanıtım tarihi belli oldu

lenovo legion y90

2022’nin ilk haftası tahmin edilenden daha yoğun geçecek gibi görünüyor. Realme, Vivo ve Xiaomi sırasıyla 4, 6 ve 6 Ocak’ta etkinlikler gerçekleştirecek ve duyurular yapacak. Ancak yılın ilk duyurusu başka bir Çinli üreticiden gelecek. Lenovo Legion Y90 adını taşıyan yeni oyun telefonunu 1 Ocak’ta tanıtacak.

Legion Y90’ın özellikleri konusunda şimdilik detaylı bir bilgi verilmiş değil. Ancak Lenovo telefonunun ekranının nitelikleri konusunda bir paylaşım yaptı.

Legion Y90, 6.92 inç büyüklüğünde E4 AMOLED ekranla gelecek. Yenileme hızı 144 Hz olan bu ekranın dokunuş örnekleme hızı ise 720 Hz. Panelde HDR desteği de mevcut. Akıllı telefonda sürdürülebilir performans için çift motorlu bir hava soğutma sistemi de bulunuyor.

Lenovo soğutma sisteminin detayları konusunda bilgi vermedi. Ancak bir şirket çalışanı tarafından Weibo’da paylaşılan ekran görüntüsü, Legion Y90’ın 20-30 dakika boyunca 120 fps oyun deneyiminin ardından bile çok ısınmayacağını gösteriyor.

lenovo legion y90Lenovo Legion Y90 hakkında hâlâ bilinmeyen pek çok şey mevcut. Tanıtım öncesinde telefon için yeni paylaşımların gelmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER