Teknoloji

Lenovo Legion Y90 oyun telefonu için yeni sızıntı

lenovo legion y90

Lenovo Legion Y90 oyun telefonunun yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni bir sızıntı, telefonun özelliklerini detaylı şekilde görmeyi sağlıyor.

Legion Y90’da 6.92 inç büyüklüğünde 144 Hz AMOLED ekranın olduğu söyleniyor. Bu ekranın dokunma örnekleme hızının ise 720 Hz olacağı iddia ediliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 68W şarj desteğine sahip 5000 mAh pilin vereceği görülüyor. Lenovo’nun 90W şarj hızına çıkmayı mümkün kılan çift USB-C girişine yer verip vermeyeceği ise bilinmiyor.

Legion Y90’da Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1’e eşlik edecek bellek seçeneklerinin 18 GB’ye kadar uzanacağı iddia ediliyor. Depolama alanı içinse maksimum seçeneğin 512 GB olacağı belirtiliyor.

Lenovo Legion Y90, çift X eksenli titreşim motoruyla gelecek. Simetrik arka plan tasarımının da Legion 2 serisine benzemesi bekleniyor. Lenovo’nun Legion Y90’ın Pro versiyonunu çıkarması da öngörüler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER