Teknoloji

Lenovo Legion Pro’nun resmi fotoğrafları ortaya çıktı

lenovo legion pro

Lenovo’nun akıllı oyun telefonu Legion hakkındaki haberler çok uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. 22 Temmuz’da gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, cihaza dair yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bunların en yenisi, Lenovo Legion oyun telefonunun Pro versiyonunun varlığını doğruluyor.

Lenovo Legion Pro’ya ait olan fotoğraflar telefonun tasarımını gözler önüne sererken, hazırlanan tanıtım materyalleri de bazı özelliklere ışık tutuyor. Örneğin, telefonun kenarına yerleştirilecek açılır mekanizmanın 20 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapacağı, paylaşılan görsellerden biri sayesinde ortaya çıkıyor.

Legion Pro için yapılan bir diğer paylaşım ise akıllı telefonun ses sistemiyle ilgili. Lenovo, yeni cihazının bir akıllı telefondaki en güçlü ses sistemine sahip olacağını iddia ediyor. Şirket, Legion Pro’nun hoparlörlerinin gücünü göstermek için bir video da paylaştı. Akıllı telefonun hoparlörleri ön tarafta yer alıyor.

Lenovo Legion’ın tasarımında yatay kullanım deneyimine verilen önceliği hissetmek mümkün oluyor. Hem ön kameranın hem de arka kameraların yerleşimi, Lenovo’nun tercihini ortaya koyuyor.

Lenovo Legion Pro, Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemci ve 90W hızlı şarj gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Legion serisi, Asus’un en yeni akıllı telefonu ROG Phone 3 ile aynı gün resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER