Teknoloji

Lenovo Legion Pad oyun tableti için ilk fotoğraflar geldi

lenovo legion pad

Oyun tabletleri pek kalabalık bir cihaz kategorisi değil. Hatta uzun süredir bu gruba yeni bir üye dahil edilmedi. Bu sessizliği bozan ise Lenovo olacak. Şirket Lenovo Legion Pad isimli bir oyun tableti çıkarmaya hazırlanıyor.

Cihaza ait olduğu söylenen fotoğraflar bir Lenovo yöneticisi tarafından paylaşıldı. Bu fotoğraflardan birinde tabletin önü, diğerinde ise arka panelin bir kısmı görülüyor. Bu fotoğraflar tabletin bir hayli küçük olduğunu gözler önüne seriyor.

IT Home sitesinin paylaşımına göre, Legion Pad 8 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Lenovo Legion 2 Pro akıllı oyun telefonunun 6.92 inç ekrana sahip olduğunu düşününce Legion Pad’in bir tablet için pek de büyük olmadığı söylenebilir.

Tablette fiziksel bir tuşun bulunmaması göze çarpıyor. Bu da cihazı birkaç ay önce internete sızan Legion Play taşınabilir oyun konsolundan ayırıyor. Söz konusu konsolda 7 inç ekran ve entegre oyun kumandasının bulunacağı görülmüştü.

Lenovo Legion Pad oyun tabletinde hangi özelliklerin bulunacağı şu an için bilinmiyor. Ancak yenileme hızı yüksek bir ekran ve üst sınıf bir Snapdragon işlemci tabletin muhtemel özellikleri arasında sayılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER