Teknoloji

Lenovo Legion oyun telefonunun tanıtım tarihi belli oldu

Lenovo Legion oyun telefonu ön kamera tasarımıyla görenleri şaşırtabilir

Akıllı oyun telefonu Lenovo Legion hakkındaki haberler çok uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Lenovo, sonunda beklenen duyuruyu yaptı ve Legion’ın temmuz ayı içinde tanıtılacağını açıkladı. Şirket konuyla ilgili olarak Weibo hesabından bir afiş de paylaştı.

Legion hakkında şimdiye kadar çıkan sızıntılarda tasarım konusundaki ilginç tercihler dikkat çekmişti. Yatay kullanım deneyimi için tasarlanan telefonun ön kamerası, cihazın kenarından çıkacak. Legion’ın ana kameralarının yerinin de sıra dışı olduğunu söylemek gerekiyor.

Legion’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağı ve bu işlemcinin 5G desteği sunacağı biliniyor. Daha önceki sızıntılarda telefonda 90W hızlı şarj desteğinin bulunacağı da iddia edilse de, henüz ortada bu konuda verilmiş resmi bir işaret bulunmuyor.

Oyun aksesuarları ve yenilikçi likit soğutma teknolojisi de Lenovo Legion sızıntılarında dikkat çeken iddialar arasında yer alıyor. Lenovo ise yeni akıllı telefonunun AnTuTu benchmark testinde 600.000 puana ulaşacağını ve aynı işlemciyi taşıyan diğer telefonları geride bırakacağını iddia ediyor. Telefonda aynı zamanda performansı en üst seviyeye çıkarmak için aktif bir soğutma fanının bulunacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER