Teknoloji

Lenovo Legion kutu açma videosu internete sızdı

Lenovo Legion oyun telefonu ön kamera tasarımıyla görenleri şaşırtabilir

Lenovo Legion akıllı oyun telefonu çok uzun bir süredir bekleniyor. Akıllı telefonun bu ay içinde resmiyet kazanacağı daha önce açıklanmıştı. Duyuru için bekleyişte sona doğru yaklaşılırken, Lenovo’dan gelen son paylaşım sayesinde cihaza dair biraz daha detay öğrenmek mümkün oluyor. Buna ek olarak, Legion’ın kutu açma videosu da şimdiden internete sızanlar arasında bulunuyor.

Lenovo’nun paylaşımında Legion’ın çift dokunma motoru barındıracağı ve bu sayede telefonun daha kapsayıcı bir oyun deneyimi sunacağı belirtiliyor. Şirketin telefona çift X eksenli motor yerleştireceği ve böylelikle oyunlardaki titreşimli geri bildirimlerin biraz daha derinlik kazanacağı belirtildi.

Lenovo Legion’ın kutu açma videosu da Sparrow News tarafından paylaşıldı. Düşük çözünürlüklü videoda telefonun kendisini görmek pek mümkün olmuyor. Ancak telefonun kutusunun özel bir tasarım olduğu videoda fark ediliyor. Yine de, bunun medya kuruluşlarına gönderilen özel bir kutu olduğu söylenebilir.

Legion bu ay içinde resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun tasarımında yatay kullanım deneyimine vurgu yapılıyor. Arka panelin kamera tasarımında da yatay kullanım deneyiminin izleri öne çıkıyor.

Lenovo Legion 90Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelecek. Telefonun 90W hızlı şarj desteği ve iki adet USB-C girişiyle gelmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER