Teknoloji

Lenovo Legion için resmi duyuru öncesi bir paylaşım daha

lenovo legion

Lenovo Legion akıllı oyun telefonu 22 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, telefona dair paylaşımlar da sürüyor. Lenovo’nun heyecanı artırmak için yaptığı bu paylaşımların en yenisi, telefon için hazırlanan kısa bir reklam oldu. Bu reklamda telefonun önemli özelliklerden biri olan kenara yerleştirilmiş açılır ön kamera da görülüyor.

Reklamda akıllı telefonun sahibi bir yandan oyun deneyimini kaydederken, diğer yandan da telefonun 20 megapiksel çözünürlüklü ön kamerasıyla selfie çekiyor. Lenovo Legion’ın arka panel tasarımı da videoda net biçimde görülüyor.

Burada panelin tam ortasına yerleştirilmiş iki adet kamera bulunuyor. 64 megapiksel ana kameraya 16 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

Lenovo Legion 6.67 inç büyüklüğünde ve 144Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekranla gelecek. Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemciye eşlik edecek RAM kapasitesi seçenekleri ise 16 GB’ye kadar uzanacak. Dahili depolama alanı konusunda ise en üst seçenek 512 GB UFS 3.1 olacak. İki USB-C girişi taşıyan telefon çift hücreli 5000 mAh kapasiteli pil taşıyacak. Bu pil 90W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER