Teknoloji

Lenovo Legion benchmark testinden geçti, özellikleri görüldü

lenovo legion
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo Legion akıllı oyun telefonunun bu ay içinde resmiyet kazanması bekleniyor. Tanıtım için geri sayım devam ederken; AnTuTu veri tabanındaki yeni bir kayıt telefonun özellikleri konusunda ipucu veriyor.

L79031 model numarasıyla benchmark testinden geçen telefonun bazı önemli özellikleri de bu test sayesinde gün yüzüne çıktı. Telefonun 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü bir ekran taşıyacağı görülürken, 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanının da yapılandırma seçenekleri arasında bulunduğu anlaşılıyor.

Benchmark testinde telefonun Qualcomm Snapdragon 865’in normalden hızlı çalışan bir versiyonunu taşıdığı görülüyor. Normalde 2.84 GHz hızında çalışan işlemci bu versiyonda 3.09 GHz hızında çalışıyor. Bu da Lenovo Legion’ın henüz resmiyet kazanmayan Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemciyle birlikte gelebileceğini gösteriyor.

Lenovo’nun akıllı oyun telefonu testten 648871 puan alıyor. AnTuTu’nun değerlendirmesine göre, Legion’ın CPU performansı Snapdragon 865 işlemcili diğer cihazlardan farklı değil. Ancak GPU performansındaki yüzde 13’lük artış da dikkat çekiyor. Arayüz puanının yüksekliği, ekranın yenileme hızının 144Hz olabileceğini düşündürüyor.

İddialara göre, Lenovo Legion 90W hızlı şarj desteğiyle gelecek. İki adet USB-C girişi barındıracağı söylenen telefonun çift titreşim motoruyla oyun deneyimini kuvvetlendirebileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER