Teknoloji

Lenovo’nun son Legion 2 Pro paylaşımı tasarımı doğruluyor

lenovo legion 2 pro

8 Nisan’da tanıtılacak Lenovo Legion 2 Pro ile ilgili dedikodular son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bu sızıntılar sayesinde telefonun neye benzeyeceğini görmek mümkün olmuştu. Lenovo’nun Weibo hesabından yapılan son paylaşım da sızıntılarda görülenleri doğruluyor.

Paylaşılan afişlerde Legion 2 Pro’nun en az iki renk seçeneğinin olacağı görülüyor. Lenovo telefonda oyun deneyimini iyileştirmek amacıyla omuz tetik tuşlarının bulunacağını da doğruladı.

Lenovo, Legion 2 Pro’yla ilgili başka bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Şirket yatay yerleştirilen çift pil ve soğutma sistemi sayesinde daha gelişmiş bir ısı yönetiminin mümkün hâle geldiğini vurguladı. Lenovo bu sayede daha gelişmiş ve sürekli bir performans elde edileceğinin altını çizdi. Çift ön hoparlör ve çift X eksen lineer motor da telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Lenovo, Legion 2 Pro’nun tüm özelliklerini henüz açıklamış değil. Ancak şirket daha önce telefonda Snapdragon 888 işlemcinin, 6.92 inç 144 Hz Full HD+ AMOLED ekranın 5500 mAh pil ve 90W hızlı şarj desteğinin bulunacağını doğrulamıştı.

Lenovo Legion 2 Pro yerleşik fan ve kenarına yerleştirilmiş 44 megapiksel ön kamerayla gelecek. Telefonun arkasında ise ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstlenmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER