Teknoloji

Lenovo Legion 2 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

lenovo legion

Asus ROG Phone 5 ve Black Shark 4 serisi akıllı oyun telefonları kısa süre önce gözler önüne çıkmıştı. Bu gruba yakında yeni bir cihaz daha katılacak. Söz konusu yeni cihaz Lenovo’dan gelecek. Lenovo Legion 2 Pro, 8 Nisan’da resmiyet kazanacak.

Tanıtım tarihi, Lenovo’nun oyun branşının Weibo hesabından yapılan açıklamayla duyuruldu. Açıklamada yeni amiral gemisi için “başkalarının çözemediği sorunları çözecek bir kahraman” ifadesi kullanıldı.

Bu iddialı cümle, Lenovo Legion 2 Pro’nun daha önce başka akıllı telefonlarda görülmeyen bazı özellikler barındırabileceğini düşündürüyor. Daha önce yapılan bir paylaşım, iki fiziksel fan barındıran çift turbo soğutma sisteminin ipucunu vermişti. Bunun bahsi geçen “benzersiz” özelliklerden biri olması bekleniyor.

lenovo legion 2 pro

Lenovo Legion 2 Pro büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ve 16 GB RAM ile gelecek. Çift USB-C girişi barındıran telefonda maksimum şarj hızının ise 110W olması bekleniyor. Telefonun tasarım bakımından selefinden pek uzaklaşmaması da öngörüler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER