Teknoloji

Lenovo IFA 2017 kadrosuna dair ipuçlarını resmi tanıtım videosuyla veriyor

Lenovo, Barselona’da gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi ve Berlin’de gerçekleştirilen IFA’nın düzenli katılımcıları arasında yer alıyor. Şirket bu etkinliklerde amiral gemisi ürünlerini tanıtmasa da, önemli ürünler sergiliyor. Lenovo IFA 2017 için hazırladığı tanıtım videosuyla bu geleneği sürdürececeğini gösteriyor.

Videonun merkezinde Lenovo’nun Mirage adını taşıyan “Mixed Reality” (Karışık Gerçeklik) başlığı yer alıyor. Ancak Lenovo Book ve Yoga serisi dizüstü bilgisayarlar da videoda rahatlıkla fark ediliyor.

Moto Z2 Force ve MotoMod’lar da Lenovo’nun hazırladığı tanıtım videosunun göze çarpan unsurları arasında yer alıyor. Şirketin artırılmış gerçeklik telefonu Phab2 Pro da, bir kez daha yazılım güncellemesi almama ihtimaline rağmen, videoda görülen cihazlar arasında bulunuyor.

Lenovo IFA 2017 etkinliğini 31 Ağustosta gerçekleştirecek

52 saniye uzunluğundaki videoda, şirketin IFA 2017’de yeni bir akıllı telefon tanıtacağı yönünde bir işarete rastlanmıyor. Ancak bu durum, Lenovo’nun fuar kapsamında özel bir etkinlik gerçekleştirmeyeceği anlamına gelmiyor. Lenovo IFA 2017 etkinliğini, fuarın resmi açılışından bir gün önce, 31 Ağustosta gerçekleştirecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER