Teknoloji

Lenovo Droid’in renk seçenekleri ortaya çıktı

lenovo droidLenovo Droid serisinin yeni telefonunun da şirketin 9 Haziranda gerçekleştireceği büyük etkinlikte görücüye çıkması bekleniyor. Yayınladığı sızıntılardaki yüksek isabet oranıyla tanınan Evan Blass, paylaştığı fotoğrafla yeni Droid serisi telefonunun renk seçeneklerini gözler önüne serdi.

Tasarım Lenovo Moto Z sızıntılarında görülen tasarımla hemen hemen aynı. Hatta tasarım konusunda Moto Z ve yeni Droid telefonu arasındaki tek farkın arka kamera lensinin altındaki “Droid” yazısı olduğu söylenebilir.

Droid serisi sadece Amerikan mobil operatörü Verizon’a özgü olarak hazırlanıyor. Verizon da üreticilerden tasarımsal anlamda kullanıcıların gözüne pek hoş gelmeyen değişiklikler talep etmesiyle tanınıyor. Yine de, cihazın ön kısmında bir Verizon logosunun olması oldukça muhtemel gözüküyor.

Siyah, altın rengi ve gümüş renkli telefonların arka planı göze oldukça hoş geliyor. Siyah versiyonun kenarındaki bronz dokunuşların da cihaza ayrı bir şık kattığı söylenebilir.

Blass, Droid serisinin renk seçeneklerinin yanı sıra Moto Z için hazırlanan ve Droid serisinde de kullanılabilecek MotoMods isimli aksesuarlar hakkında da bilgi verdi. Telefonun üzerine monte edilebilen ve cihaza ekstra işlev kazandıran bu aksesuarlar arasında bir projektör, JBL tarafından geliştirilen bir hoparlör ve Hasselblad kamera eklentisi bulunacak.

İLGİLİ HABERLER