Teknoloji

Leica Sofort: Lüks sınıfa özel şipşak fotoğraf makinesi

leica sofort
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

leica sofortLeica daha önceki modellerine göre daha uygun fiyatlı bir modelle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Leica Sofort olarak adlandırılan bu yeni ürün, Alman fotoğraf makinesi üreticisinin daha önce çıkardığı üst sınıf makinelere nazaran daha çok giriş seviyesi kompakt kameralar seviyesinde bir fiyatla tüketicilere sunulacak.

299 dolarlık yurt dışı satış fiyatıyla kasım ayında satışa sunulacak Leica Sofort, bir şipşak fotoğraf makinesi olma özelliğini taşıyor. Fujifilm’in Instax filmini kullanarak siz çekim tuşuna bastığınız anda basılı fotoğraflar üretecek. Aralarında standart otomatik, parti, kişiler, spor, aksiyon ve makronun da bulunduğu çeşitli otomatik modlara sahip. Bunun yanı sıra birden fazla pozlama değeri belirleme ve selfie fotoğraflar için özel bir mod da mevcut. Ayrıca Sofort’un önünde selfie fotoğraf için çerçevelemeye yardımcı olacak bir ayna da bulunuyor.

leica sofortLeica Sofort için hem renkli hem de siyah ve beyaz film paketleri sunacak. Bunun yanı sıra bir dizi aksesuar da bulunacak. Kameranın beyaz, turuncu ve nane yeşili olmak üzere üç renk seçeneği bulunacak.

leica sofort

leica sofort

İLGİLİ HABERLER