Teknoloji

Leica M-P Titanium kaliteli tasarım hissini kısıtlı sayıda zengine yaşatacak

leica m-p

leica m-pLeica’nın kameraları özellikle simgesel tasarımlarıyla, çok yüksek görüntü kaliteleriyle ve tabii ki, lüks sınıfına giren fiyatlarıyla biliniyor. Biraz daha fazla stil arayan refah sahibi kamera kullanıcıları için Leica ara sıra ürünlerinin sınırlı sayıda çıkan özel versiyonlarını çıkarır. Bunların arasında şirketin son beş yıldır ürün yelpazesi içinde yer verdiği geleneksel titanium versiyon da bulunur. Bu yılın titanium versiyon kamerası, Leica M kameranın yükseltilmiş versiyonu olan Leica M-P oluyor.

2 GB tampon bellek, safir kristal LED kapağı, 24 megapiksel full fram CMOS sensör bu makinenin başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Leica M-P Titanium standart M-P ile aynı donanımları barındırıyor. Ancak Sağlam titanyum yapı ile kameranın ağırlığı 85 gr. hafifletiliyor. Aynı zamanda kameraya iki tonlu renk ile daha hoş bir görünüm kazandırılıyor.

Leica M-P Titanium’un fiyatı henüz belli değil

Leica M-P Titanium ürünlerinden sadece 333 adet satılacak. Her bir ürün Leica Summicron-M 28 mm. ve anotlanmış titanyum kaplamayla kameraya uyum sağlayan Leica APO-Summicron-M 50 mm. lens ile birlikte gelecek. Kameranın Ekim 2016’da yurt dışında satışa sunulması beklenirken, fiyatı hakkında henüz bilgi verilmedi. Ancak standart makinenin yaklaşık 7 bin dolarlık gövde fiyatı olduğunu düşünecek olursak, bu daha değerli ürünün fiyatı çok daha yükseklere çıkacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER