Teknoloji

Leica güç ve Audi Design tasarımını bir arada sunan Leica C’yi duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Leica klas ve oturaklı tasarımıyla dikkat çeken yeni dijital fotoğraf makinesi Leica C’yi duyurdu. Audi Design tarafından tasarlanan cihaz açık altın rengi ve koyu kırmızı renk seçeneklerine sahip. Şirketin Leica C ile birlikte sunduğu kılıf ve bileklik gibi tamamlayıcı aksesuarlar da fazlasıyla dikkat çekiyor.

leica-c-120913

Leica C’de 6-42.8 mm.’lik Leica DC Vario-Summicron lens bulunuyor. Bu lens  f/2-5.9 diyafram açıklığı barındırıyor. 7x optik zum ve 12.1 megapiksel sensör de Leica C’nin ilk sayılan donanım özellikleri arasında yer alıyor. 3 inç’lik bir LCD vizör barındıran dijital fotoğraf makinesinin ayarları lensin etrafındaki halka üzerinden hızlıca yapılabiliyor. Leica C hızlı otomatik odaklanmasıyla da dikkat çekiyor.

Wi-Fi ve NFC özellikli Leica C, Leica C Image Shuttle uygulaması sayesinde akıllı telefon ve tabletlere bağlanabiliyor ve bu cihazları bir uzaktan kumanda olarak kullanabiliyor. Birleşik Krallık’ta bu ay içinde 550 pound fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Leica C’nin 30 poundluk özel bilekliği ve 80 poundluk özel kılıfı ise önümüzdeki aylarda piyasada olacak.

İlgili >> Leica

İLGİLİ HABERLER