Teknoloji

Lego Ultra Agents artırılmış gerçeklik uygulamasıyla birlikte yeniden sahne alıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çocuklar için oyuncak, büyükler içinse bir hobi ürünü olan Lego, Toy Fair 2014’te yenilenen Ultra Agents koleksiyonunu gözler önüne çıkardı. James Bond ve bunun gibi karakterleri sevenleri heyecanlandıracak mini figürler ve araçlar barındıran sette bulunan kamyona diğer araçları yerleştirmek ve bu kamyonu bir üs olarak kullanmak mümkün oluyor.

lego-ultra-agents-220114

Ultra Agents serisinin kuşkusuz en heyecan verici yeniliğiyse artırılmış gerçeklik konseptini uygulamak için geliştirilen ücretsiz uygulama. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar minik figürlerine yerine getirmeleri için çeşitli görevler tahsis edebiliyor. iOS ve Android platformları için yayınlanacak uygulamayla kullanıcılara görevleri tamamlamak için faydalanacakları komutlar iletilirken, ipuçları konusunda da imdada yine uygulama yetişiyor. Görev tamamlandığı zaman ise kullanıcılara uygulama tarafından bir not veriliyor. Uygulama aynı zamanda çocuklara kendi çizgi romanlarını oluşturma imkanını sunuyor.

9 yaş ve üstü çocuklarla yetişkinler için konsol oyunları ve Lego ile üretim keyfinin arasındaki boşluğu doldurmayı amaçlayan Ultra Agents serisi, temmuz ayında satışa sunulacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER