Eğlence

Lego Batman Movie Xbox One S’te 4K HDR olarak yayınlanan ilk film olacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lego batman movieXbox One S, geçtiğimiz yıl haziran ayında tanıtılmış ve ağustos ayında satışa sunulmuştu. Konsol ilk günden bu yana 4K Ultra HD Blu-ray disklerini oynatabiliyor. 4K HDR içeriklerini de desteklemesi, Xbox One S’i diğer oyun konsollarından ayırıyor. Netflix ve Amazon Video üzerinden 4K ve HDR içeriklere erişilebiliyor. Ancak Microsoft da kullanıcılarına yüksek çözünürlüklü içerik sağlamaya başlıyor. Bu doğrultuda Xbox One S sahipleriyle 4K HDR formatında buluşan ilk film Lego Batman Movie olacak.

Microsoft, ilk etapta sadece ABD’deki çevrim içi mağazasında filmi 4K HDR olarak satıyor. Film henüz yayınlanmasa da, 29.99 dolar karşılığında önden sipariş edilebiliyor. 30 Mayıstan itibaren film Birleşik Krallık’ta da ön siparişe çıkacak. Microsoft’un filmi yayınlanmasının ardından başka ülkelerdeki mağazalarına da getirmesi bekleniyor.

Lego Batman Movie 4K Ultra HD Blu-ray diskiyle de izleyicilerle buluşacak

Filmin 4K Blu-ray diski de Amazon.com üzerinde ön siparişe sunulmuş durumda. Ön sipariş sürecinde filme 29.27 dolar karşılığında sahip olunabiliyor. Sonrasında ise bu rakam 44.99 dolara yükselecek.

4K içeriklerin fiyatları şu an için bir hayli yüksek olsa da, format yaygınlaştıkça fiyatların da aşağıya inmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER