Eğlence

LeBron James ve Oculus’tan 12 dakikalık sanal gerçeklik filmi

lebron james

Günümüzün en büyük basketbol yıldızları arasında yer alan LeBron James, hayranlarına spor, film ve teknolojinin buluşmasıyla ortaya çıkan sıra dışı bir Noel hediyesi verdi.

Facebook’un sahibi olduğu Oculus ile işbirliğine giderek 12 dakikalık bir sanal gerçeklik filmi yayınlayan yıldız basketbolcu, izleyicilere yoğun idman temposunu ve günlük yaşamından kesitleri görme imkanını sağlıyor. Filmden bazı kesitler daha önce 360 derece video olarak Facebook’ta gösterilmişti.

Yayınlanan filmin tipik sanal gerçeklik deneyiminden daha farklı olduğunu belirtmek gerekiyor. Ortada kullanıcıların rahatlıkla hareket edebildikleri sanal bir dünya bulunmuyor. James’in filminin sanal gerçeklik özellikleri sadece Samsung Gear VR başlık sayesinde ortaya çıkıyor.

LeBron James, geçtiğimiz yıl sporcular için “Uninterrupted” isimli bir video projesi başlatmış ve kendisini aynı zamanda bir yaşam tarzı ve eğlence markası olarak konumlama konusunda önemli bir adım atmıştı. Önümüzdeki yıl sanal gerçeklik başlığını son kullanıcılarla buluşturacak olan Oculus için James gibi efsanevi bir isimle işbirliği yapmak büyük önem taşıyor.

Striving For Greatness: An UNINTERRUPTED OriginalI was born with God given talent, but I PROMISE you that when the bright lights go down I am grinding it out and working my tail off to get better. I will never cheat this game? Catch the full series on UNINTERRUPTED #StriveForGreatness #UNINTERRUPTED #IPROMISE

Posted by LeBron James on Wednesday, 23 September 2015

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER