Teknoloji

Leap Motion teknolojili klavye bu ay piyasaya çıkıyor

Leap Motion’ın hareket tabanlı kontrol teknolojisi Windows PC’nizi el ve kol hareketleriyle yönetme fırsatı veriyor. Leap Motion özellikli aygıtları bilgisayara bağlayarak mevcut bilgisayarınıza bu desteği kazandırmanız mümkün. Ancak bilgisayarın bir USB portunu buna feda etmek istemeyenler için HP’nin Leap Motion destekli klavyeleri piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

leap-motion-klavye-090614

Leap Motion temsilcilerinin Computex fuarında Engadget tayfasına söylediğine göre, Leap Motion destekli HP klavye bu ay içinde 99 dolar fiyat etiketiyle piyasada olacak. Bu, Leap Motion cihazından 25 dolar daha fazla ödenmesi anlamına geliyor. Ancak aradaki fark karşılığında ek aksesuar külfetinden kurtulunacağını ve bir klavyeye de sahip olunacağını unutmamak gerekiyor.

Söz konusu klavye ile birlikte Leap teknolojisi daha fazla eve girmiş olacak. Önceleri Leap Motion teknolojili klavyeler sadece belirli HP masaüstü bilgisayarlarında yer alıyordu. Ayrıca HP, bu teknolojiyi barındıran bir dizüstü bilgisayarı da piyasaya sürmüştü.

İlgili >> Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER