EğlenceTeknoloji

League of Legends: Wild Rift iPhone 12 ile oynanabilecek

league of legends: wild rift

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından biri olan League of Legends’ın iOS işletim sistemli en yeni cihazlarda nasıl görüneceği ortaya çıktı. League of Legends: Wild Rift, bu yıl içinde iPhone 12 serisi telefonlarda oynanabilecek.

League of Legends’ın mobil odaklı versiyonu olan Wild Rift, bir süredir Android cihazlarda test ediliyordu. Oyunun geliştiricisi Riot Games, Wild Rift’in testlerini daha küçük gruplarla gerçekleştirmeyi seçmişti.

Wild Rift, iPhone 12’nin A14 Bionic işlemci ve 5G desteğiyle sunduğu imkanlardan yararlanabilecek. Bu durum, Riot Games’in oyunu sergilemek için Apple’ı seçmesinin de nedenleri arasında bulunuyor. Oyuna 5G uyumlu Android cihazlar üzerinden de ulaşılabilecek.

League of Legends: Wild Rift deneyimini iPhone 12’ye getiren bir diğer önemli faktör de A14 Bionic işlemci. A13’e kıyasla yüzde 15 oranında daha hızlı olan bu işlemci, yüzde 30 oranında daha az güç tüketiyor. Bunun iPhone 12’yle çevrimiçi oyun oynayacak olanları sevindirecek bir gelişme olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER