EğlenceTeknoloji

League of Legends: Wild Rift için espor turnuvası geliyor

league of legends wild rift

Riot Games en büyük küresel espor yapımcılarından biri olarak dünyanın dört bir yanında profesyonel lig turnuvalarına düzenliyor. Bunların arasında, bu kez farklı bir platformda, bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Şirket, yeni mobil oyunu League of Legends: Wild Rift‘in esporunu başlatıyor.

Riot Games Küresel Espor Lideri John Needham, bugünkü sezon başlangıcı yayınında; “Tıpkı LoL PC gibi son derece rekabetçi olan Wild Rift, derinliği, çeşitliliği ve heyecan dolu anlarıyla harika bir spor konumunda. Henüz yolun başında olsak da espora olan tutku ve bağlılığımızı mobile getireceğimiz için çok heyecanlıyız.” açıklamasında bulundu.

Riot Games, Wild Rift Esporu’nu dünyanın dört bir yanındaki oyunculara getirmeyi hedefliyor. Şirket, bölgesel ve küresel planları üstünde çalışmaya devam etse de Wild Rift Esporu için Güneydoğu Asya’daki planlarını duyurdu.  

Güneydoğu Asya’da sezon, mart ayı boyunca belli aralıklarla gerçekleşecek küçük etkinliklerle başlayacak. Nisanda ise takımlar sekiz farklı yerel turnuvada kozlarını paylaşacak. Burada takımlar, yerel şampiyon olmak ve daha sonra Güneydoğu Asya’daki diğer yerel şampiyonlarla yarışma fırsatını yakalamak için mücadele edecekler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER