EğlenceManşetler

La Casa de Papel yeni bölümleriyle rekorları altüst etti

la casa de papel

La Casa de Papel, Netflix‘in en popüler orijinal içerikleri arasında bulunuyor. Türkiye’de de büyük bir izleyici kitlesi bulunan dizinin üçüncü sezon bölümleri, 19 Temmuz’da Netflix izleyicileriyle buluşmuştu. İspanyol yapımı dizi, yeni sezonuyla Netflix’te rekor kırmayı başardı.

La Casa de Papel’in yeni sezon bölümlerini bir hafta içinde 34 milyon 355 bin 956 Netflix hesabı izledi. Bu sayı, İngilizce dışında bir dilde çekilen diziler için rekor niteliği taşıyor. Bu hesapların 24 milyondan fazlası, yeni sezon bölümlerini izlemeyi bir hafta içinde tamamladı.

Netflix’in iddialı orijinal yapımlarından biri olan Stranger Things’in yeni sezon bölümleri de temmuz ayının başında yayınlanmıştı. 18.2 milyon kişi, dizinin üçüncü sezonunun tüm bölümlerini yayınlanmasının ardından dört gün içinde izlemişti.

La Casa de Papel geniş bir coğrafyada ilgi görüyor

La Casa de Papel üçüncü sezonuyla; İspanya’nın yanı sıra Fransa, İtalya, Portekiz, Arjantin ve Şili gibi ülkelerde “bir hafta içinde en çok izlenen Netflix yapımı” unvanının sahibi oldu. Dizinin yapımcılarından Diego Avalos, yeni sezonun Hindistan gibi ülkelerde de büyük bir ilgi gördüğüne dikkat çekti. Avalos, İspanya’dan çıkan bir hikayeyi geniş bir coğrafyayla buluşturmanın kendilerini gururlandırdığını sözlerine ekledi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER