Eğlence

Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümleri Netflix’e geliyor söylentisi (güncellendi)

kurtlar vadisi kaos netflix
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix son günlerde internet üzerinden yayın yapan platformlara getirilen RTÜK düzenlemesiyle gündemde yer tutuyor. Hatta geçen hafta başında şirketin Türkiye’den çıkacağı iddia edilmiş, ancak bu söylenti daha sonra yalanlanmıştı. Son dedikodulara göre Netflix, Türkiye’ye olan bağlılığını iddialı bir yapımla göstermeye hazırlanıyor.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve uzun soluklu dizilerinden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi, son birkaç yıldır TV kanallarında yayınlanmıyordu. Webtekno’nun haberine göre yoğun ilgi gören dizi, yeni bölümleriyle 2020 yılından itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlayacak.

Dizinin senaryosunun hazır olduğu, Netflix’te yayınlanacak olan kısmının adının ise Kurtlar Vadisi Kaos olacağı kaydedildi. Dizinin geçtiğimiz sezonlarda Kanal D ve TRT ile yaptığı anlaşmalar son dakikada iptal edilmişti. Netflix ile Kurtlar Vadisi, farklı bir ortamda ve tüm dünyada gösterime girmiş olacak.

2 sezondur yayınlanacak kanal bulamayan dizinin senaryosu ise hazır. Her yayınlandığı dönem büyük ses getiren dizinin Netflix’te yayınlanacak olan kısmının adı ise Kurtlar Vadisi Kaos olacak. Geçen sezon Kanal D ve TRT ile olan anlaşmalar son dakikada iptal olan dizi 2020 yılında Netflix sayesinde tüm dünyada gösterime girecek.

Netflix’in Kurtlar Vadisi duyurusunu RTÜK ile devam etmekte olan süreçi sonlandırdıktan sonra açıklayacağı belirtiliyor. Dizinin birinci sezonu hazır ve çekimlere de kasım ayında başlanacağı tahmin ediliyor. Başrolde de Necati Şaşmaz’ın yanında Defne Samyeli olacak.

Kurtlar Vadisi Kaos, 15 Temmuz darbe girişiminden sonraki olayları ele alacak. Dizinin birçok sahnesinin ise yurtdışından gelen bir ekibin çekeceği öğrenildi. Behzat Ç. gibi popüler bir dizinin BluTV ile geri dönmesinin ardından, Netflix daha fazla ses getirecek bir yapımla dikkatleri üstüne çekmek istiyor gibi görünüyor.

Güncelleme: Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana Film, bir açıklama yayınlayarak dizinin Netflix’te yayınlanacağı iddiasını yalanladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ”

Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız.

Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.

Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.”

İLGİLİ HABERLER