Adobe'nin Flash Player 10.1'i Windows Phone 7'ye getireceği biliniyordu, ancak şirket düzenlendiği Adobe MAX konferansı kapsamında yayınladığı bir basın açıklamasıyla bu duruma resmiyet kazandırdı. Bununla birlikte Adobe Flash Player 10.1,
Microsoft'un mobil alanda büyük umutlar bağladığı Windows Phone 7 cihazları bugünden itibaren piyasaya çıkıyor. Dünyanın birçok yerinden daha ileri bir saat diliminde bulunan şanslı Yeni Zelanda vatandaşları Windows Phone 7
Microsoft'un bu hafta başında tanıttığı Windows Phone 7 cihazları ile ilgili gelen ilk olumlu izlenimler, Redmond'un Windows 7'yi tabletlere uydurmak için çaba sarfetmektense neden bu yeni mobil işletim sistemini tablet
Sony Ericsson geride bıraktığımız çeyrekte kâr etmeyi başarabildi. Bunda Android konusunda gösterdiği çabaların rolü olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Ancak şirket bir yandan da Windows Phone 7 alternatifini değerlendirmeyi düşündüğünü ortaya
HTC'nin Microsoft ile olan ilişkisi gündüz kuşağı programlarına konu olacak türden. Tayvanlı şirket Windows Mobile için yüksek kaliteli QWERTY klavyeli cihazlar üreterek dikkatleri üstüne toplamıştı. Daha sonra ilgisini giderek yıldızını
Microsoft'un Windows Phone 7 işletim sisteminin daha önceki deneme sürümleri ve internete sızan ayrıntıları gelecek sürümler için pek de parlak bir tablo ortaya koymamıştı. En basitinden birçok kullanıcının telefonunda bulunmasını
Microsoft büyük bel bağladığı Windows Phone 7 projesinde dün önemli bir adım atarak ilk cihazlarını kamuoyuna tanıttı. Aralarında LG, Samsung, HTC ve Dell gibi üreticilerin ürünü olan dokuz yeni cihaz
Samsung'un Symbian işletim sistemli cihazı i8910 HD şirket tarafından birkaç aydır Windows Phone 7 prototipi olarak kullanılmıştı. Güney Koreli elektronik devini şimdi farklı bir WP7 cihazıyla karşımızda görmek biraz şaşırtıcı
HTC yeni Windows Phone 7 cihazlarının duyurusunu gerçekleştirdi. 21 Ekim'de Avrupa'da, 7 Kasım'da ise ABD'de piyasada olacak bu telefonlar arasında HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy ve HTC HD7 İngiltere'de
Microsoft, Londra ve New York'ta düzenlediği etkinliklerle Windows Phone 7 platformunu ve cihazları tanıtıyor. Yeni cihazların Avrupa ve ABD'de ne zaman çıkacağı belli oldu. Avrupalılar 21 Ekim 2010 tarihinde yeni