2009'un ilk podcast bülteni ile karşınızdayız. Teknoloji açısından renkli geçecek bir haftaya başladık. ABD'de iki büyük etkinlik ile 2009 başlıyor: Macworld Expo ve CES 2009. Apple Macworld Expo'ya son kez
Yeni yıla girmeden önce 2009'dan beklentilerimizi sıraladık. Şimdi durumu biraz özetleyelim ve 2009'da çıkmasını beklediğimiz ve başa güreşmeye aday yeni teknolojileri ve ürünleri sıralayalım. Üst Seviye Netbook'lar Ortaya çıkan ilk
Microsoft'un yeni ve gelecek işletim sistemi Windows 7 için şu anda gelişim fazı sürüyor. Ancak birçok insan bu işletim sistemini çoktan test etti ve hatta bu işletim sistemi torrent sitelerinde
Microsoft, Windows XP'yi gömmeye kıyamıyor. Şirket bu saygıdeğer işletim sistemi için en son OEM ve satıcı dağıtım tarihini 30 Mayıs 2009'a erteledi. Ürün sağlayıcılarının halen siparişlerini resmi olarak açıklanmış son
Teknoblog.com - Windows Vista ve Server SP2 beta sürümleri bugünden itibaren seçilmiş kişilere denemeleri amacıyla gönderilecek. Bununla birlikte Windows 7 beta sürümünün de gelecek aydan itibaren çıkacağı ve deneme amacıyla
Teknoblog.com - Microsoft'un Windows 7'de GPU hızlandırmayı kullanmayı planladığını duymuştuk, ancak görünen o ki bu gelecek yeni işletim sisteminde yer alacak olan WARP adlı sistem ile eski, basit bir CPU
İnsanlar düşük profilli bilgisayarlara Windows 7 yüklemekten oldukça zevk alır hale geldi. Netbooklarına denemek için Windows 7 yükleyenleri gördük, ancak GottaBeMobile sitesinin editörü Rob bunu bir adım öteye taşımış ve
Microsoft uzun zamandır erken çıkacak bir işletim sistemi ile ilgili dedikoduları dün gece yaptığı bir açıklamayla onaylayarak Windows 7'nin 2009 yılında çıkacağını duyurdu. Bundan sonra çıkacak PC'leri hızlandırmayı ve kullanıcı
İki sene aradan sonra Teknoblog Podcast tekrar karşınızda... İlk bölüm olduğu için birtakım aksaklıklar olabilir, bunlardan dolayı affınıza sığınıyoruz. İlk podcast bülteninde değinilen konular arasında neler var? Windows 7 İşletim
Windows 7 yüklü bir netbook görmüştük, şimdi de Windows 7 yüklü bir MacBook'la karşılaştık. GearLog sitesi editörleri PC Magazine test laboratuarında Apple'ın MacBook'una Windows 7 yüklemeyi deniyorlar. MacBook ve diğer