Microsoft CEO'su Steve Ballmer, yatırım analistleri ile gerçekleştirdiği bir telekonferansta Windows Mobile 7'nin 2010'da çıkabileceğinin sinyallerini verdi. Windows Mobile işletim sistemi şu anda mobil işletim sistemi pazarında Symbian ve RIM'in
Acer, HP ve diğer büyük PC üreticileri için sistemler tasarlayan Compal'ın başkanı Ray Chen, yatırımcılarla düzenlenen konferansta Windows 7 yüklü bilgisayarların Eylül ayından itibaren satışa çıkabileceğini söyledi. Planlara göre işletim
Microsoft'un bugün düzenlenen "Stratejik Durum Toplantısı"nda Office 14 sürümünün bu sene satışa çıkmayacağı ortaya çıktı. Daha önce ortalarda dolaşan dedikodular yeni ofis paketinin, Windows 7 ile paralel olarak bu yılın
Microsoft geçtiğimiz haftaki Mobil Dünya Kongresi'nde Windows Mobile ile ilgili pek fazla destek toplamadı, ancak bir kısım PC üreticisi ile Windows 7'nin mobil genişbant özelliklerinin daha da genişletilmesi konusunda anlaşmalar
Ars Technica'nın verdiği son habere göre Windows 7'nin final sürüm öncesi aday sürümünün 10 Nisan'da çıkması ihtimali oldukça kuvvetli. Bunun yanında geliştirme takımı da bütün planlarını bu tarihe göre yapıyormuş.
Windows 7 Beta'yı denemek isteyip halen indirememiş olanlar, artık ne yazık ki geç kaldınız. Microsoft Windows 7 Beta indirmelerini dünden itibaren sona erdirdi. Aslında en başta 2.5 milyon kullanıcının bu
Bir netbook Windows 7'nin kaç tane versiyonunu çalıştırabilir? HP'den Kyle Thornton'a göre en az üç versiyonu çalıştırmak mümkün. Thornton, durumu netleştirmek amacıyle Computerworld ile gerçekleştirdiği röportajda bu yorumu getirdi. Bu
Microsoft bu ay tanıtılacak Windows Mobile 6.5 ile birlikte "Windows Mobile" markasının kullanımına son verecek. Bunun yerine bu mobil işletim sistemini kullanacak cihazlar "Windows" cihazı olarak nitelendirilecek. Microsoft'un neden böyle
Windows 7 Beta'yı test edenler, bu işletim sisteminin oldukça yararlı yeni özelliklerini yavaş yavaş keşfediyorlardır. Yeni görev çubuğunun yanı sıra klavyelerde gördüğümüz Windows tuşu da bu işletim sistemiyle birlikte daha
Eğer Windows 7 Beta'nın bir kopyasını halen edinmemişseniz, sizin için iyi bir haberimiz var. Microsoft, Beta'nın indirilme süresini 10 Şubat'a kadar uzattı. Bu Redmond'dan gelen ikinci süre uzatımı oldu. Şirketin