Microsoft hakkında fazlasıyla konuşulan Windows 7 Starter Edition ile ilgili fazla detay açıklamış değil, ancak görünüşe göre şirket bu işletim sistemi seçeneğinin potansiyel yan etkileri hakkında tartışmayı fazlasıyla sevdi. Bu
Windows 7'nin çoklu dokunma kontrollerini destekleyen PC'lerin müşteriler tarafından rahatlıkla tanınması amacıyla Microsoft bir logo programı başlattı. Ancak bu program bildiğimiz "Vista uyumlu" çıkartmalarından biraz farklı. Bir düşünün, yeni bir
Hangi işletim sistemi daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor? Windows 7 Beta mı, yoksa Service Pack 1'li bir Windows Vista mı? PC Perspective tayfası her iki işletim sistemini ringe çıkarmış
HP'nin gelecekteki netbook'larında Starter dışındaki Windows 7 versiyonlarını sunmayı planladığını biliyoruz. Görünüşe göre Samsung da HP'nin izinde gidecek. TechRadar'ın haberine göre, Samsung'un bilişimden sorumlu küresel satışlar ve pazarlama sorumlusu Kyu
Android'li Agora akıllı telefonu projesi bir türlü sonuçlanmayan Ruslan Kogan'ın netbook geliştirme projesi üzerinde çalıştığını daha önce aktarmıştık. Australian PC Authority Kogan'ın bu netbook projesinin ilk ürünü olan prototip üzerinde
Microsoft'un gelecek işletim sistemi özellikle netbook'lar için çok fazla şey vat ediyor. HP, netbook'larında Windows 7 işletim sistemini sunacağını duyurdu. Bazı sitelerde yapılan testlerde Windows 7 beta yüklü netbook'lar sorunsuz
Teknoblog Podcast yoğun bir gündemle karşınızda. Apple'ın yeni masaüstü ürünleri ve Avea-Turkcell kavgası bu haftanın ana gündem maddelerini oluşturuyor. İşte 9 Mart 2009 Teknoblog Podcast'in konuları: - Çıkan dedikodulardan 1-2
Microsoft'un Windows 7 geliştirme takımı daha önce çıkan Windows 7 kullanıcılarının Internet Explorer 8'i işletim sisteminden kaldırabileceklerine dair söylentiyi doğruladı. Böylelikle Microsoft'a yönelik tekelcilik suçlamalarında önemli bir adım atılmış oldu.
Teknoblog Podcast yeni bölümüyle karşınızda. Yeni ürünler yeni ürün planları, yeni işletim sistemleri, patent savaşları bu haftaki podcast bülteninin konuları arasında yer alıyor. Windows cephesinde yeni işletim sistemine dair dedikodular
Windows 7 işletim sisteminin beta sürümünü test eden bazı kullanıcılara göre, Microsoft kendisine sorunları ve açıkları raporlayan test kullanıcıları ile iletişimde fazla ilgili davranmıyormuş. Anlaşılıyor ki, Microsoft'un mühendisleri bu aralar