A-DATA, kendi tabiriyle "Windows 7 (32-bit ve 64-bit) uyumlu ilk flash sürücüyü tanıttı. Aslında şimdiye kadar gelen haberler mevcut sürücülerin Windows 7 RC ile problemsiz çalıştığı yönünde. Yine de işi
Umarız bilgisayarınızda Windows 7 Beta yüklü değildir. Eğer yüklüyse ve bundan böyle sinir katsayınızın yükselmesini istemiyorsanız en kısa zamanda kaldırın. Çünkü bundan böyle Windows 7 Beta yüklü sisteminiz her iki
Sharp'ın Mebius NJ70A netbook'u dokunmatik ekranlı trackpad'i ile dikkat çeken bir ürün. N270 tabanlı netbook için tek bir dokunmatik ekranın yetmeyeceğini düşünen UMPC Fever editörlerinden SKY bu netbook'a ikinci bir
Microsoft'un 22 Ekim 2009'da bütün dünyada aynı anda sunacağı Windows 7'nin farklı sürümleri için Türkiye'de önerilen son kullanıcı liste fiyatları belli oldu. Microsoft Türkiye bilgisayar üreticileri ile birlikte OEM Güncelleme
Microsoft Windows 7'nin fiyat tarifesini açıkladı. Türkiye için geçerli olmasa da fikir vermesi açısından bir göz atalım. Başlamadan belirtelim, Vista ve XP kullanıcıları için özel bir tarifesi var. Buna göre
Microsoft'un Windows blogu Windows 7'nin resmi ambalajının nasıl olacağını gözler önüne serdi. Bu sonbahardan itibaren büyük ihtimalle teknoloji mağazalarının raflarından bu kutulardan göreceğiz. Windows 7'nin ambalajı Vista'nınkinden yüzde 37 daha
Görünen o ki, Microsoft Windows XP'nin herşeyinden sonuna kadar yararlanıncaya kadar pes etmeyecek. Şirket Microsoft'a indirgeme seçeneğini bir kez daha uzattı. Ancak, Microsoft'un bu son hamlesi Windows 7'nin yeni lisanslama
Uzak Doğu'dan gelen yeni dizüstü ve ultrataşınabilir bilgisayar dedikoduları Windows 7 ile çalışan dokunmatik ekranlı modelleri ve LG'nin ultra ince bilgisayarını işaret ediyor. Üreticilere yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre HP,
Başlangıçta akıllı telefonlar için yola çıkan Android giderek sınırlarını geliştiriyor, ucuz ve ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarların işletim sistemi olma yolunda adımlar atıyor. Bazı üreticiler ARM tabanlı ve Android işletim sistemli
Microsoft'tan Avrupa'ya özel Windows 7 versiyonu geliyor. Windows 7 E olarak adlandırılan bu işletim sisteminde başta Internet Explorer olmak üzere herhangi bir internet gezgini yüklü olmayacak. Hikaye bu kadarıyla sınırlı