Görünüşe göre, Microsoft Avrupalılar'a istedikleri internet gezginini seçme şansını sadece Windows 7 ile sınırlı tutmaycak. Aslına bakarsanız, Microsoft Avrupa Komisyonu'nu memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Ars Technica sitesinin edindiği
Görünüşe göre Microsoft, Windows 7'yi Avrupa'da pazarlamak için daha önceden planladığı stratejide bazı değişiklikliklere gitmiş. Windows kullanıcılarını Internet Explorer'ı kullanmaya zorladığı için Avrupa Komisyonu'nun tekelcilik iddialarına maruz kalan şirket Windows
Microsoft'un 2009 mali yılı sona erdi. Şirketin bu yılı pek de parlak kapattığı söylenemez. Yıldan yıla bakacak olursak, şirketin satışları yüzde 3.2 düşüş yaşamış, bu durum şirketin tarihinde bir ilk
Windows 7'nin çıkışı ile birlikte Sony de VAIO serisi bilgisayarlarına dokunmatik ekran yetenekleri kazandırmanın planlarını yapıyor. Dokunmatik ekranlar sayesinde hem oyun oynarken hem de akışkan medya ya da PlayStation Network'ten
22 Ekim'e giden yolda son virajlardan birisi de dönüldü: Windows 7 (ve ayrıca Windows Server 2008 R2) işletim sisteminin üreticilere temin edilecek sürümü yayınlandı. Windows Blog'una yapılan bir girişte 7600
Windows 7'nin bilgisayar üreticilerine dağıtılmaya hazır olan sürümünün (RTM) bu ay içerisinde çıkmasını bekliyorduk. Resmi Windows blogunda yazılana göre OEM'ler işletim sistemi RTM safhasına geçtikten yaklaşık iki gün sonra Windows
Oturma odamızda bulunan 50 inç ekranlı bir TV'nin önüde duran sanal bir tenis raketini uzanıp alma fikri kulağa oldukça hoş geliyor. Biliyoruz, çoğunuz Natal'a hayran kaldınız, hem Xbox'ın Türkiye'ye gelmesini,
22 Ekim tarihi yaklaştıkça Microsoft da potansiyel Windows 7 müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her türden bilgiyi yavaş yavaş ortaya döküyor. Yakında çıkacak olan işletim sistemi ile ilgili en son havadis yükseltmelerle
Microsoft'un yeni işletim sistemi olan Windows 7, kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği RTM (altın final) sürümü çeşitli kaynaklardan gelen haberlere göre bugün yayınlandı. Daha önceden de haberini yaptığımız Windows 7'nin derleme numarası
Sanırız Windows 7 çıkmadan önce takvimlerimize işlememiz gereken birkaç tarih daha var. Henüz Microsoft resmi bir açıklama yapmasa da, çeşitli kaynaklardan gelen haberler Windows 7'nin altın final sürümünün 10 Temmuz'da