Microsoft Windows 7 Starter Edition sürümü birçok güzel özellikten yoksun olarak geliyor. Aslında bazı uygulamalar sunuluyor, ancak bu uygulamaların erişim yolları da dolambaçlı hâle getirilip kısa yoldan ulaşılması engellenmiş. Örneğin,
Turkcell'in VINN 3G modemini Windows Vista'da, cihazın içinde gelen Turkcell Connect yazılımıyla sorunsuz bir şekilde kullanıyorduk. Ancak bilgisayarın işletim sistemini Windows 7'ye yükselttikten sonra mevcut bağlantı yazılımı problemler çıkarmaya başladı.
Netbook'ların ortaya çıkışıyla birlikte eski dost Windows XP'nin yıldızı bir kez daha parladı. Windows 7'nin ilk kez tanıtıldığı geçen sene bu zamanlarda tanıtımın Windows 7 yüklü bir netbook ile yapılmış
2001 ürünü saygıdeğer işletim sistemi Windows XP'den yeni bir öne çıkış daha... Laptop Magazine sitesinin gerçekleştirdiği Windows 7 ile Windows XP'nin pil ömrü yönünden karşılaştırıldığı testin sonuçlarına göre Windows 7
Nokia'nın netbook açılımının ilk üyesi olan Booklet 3G çeşitli ülkelerde satışa sunulmak üzere. İnternette de çeşitli ortamlarda bu netbook'a rastlamak mümkün. ABD'de faaliyet gösteren Best Buy'ın ürün kataloğunda bu ürünün
Apple ile Microsoft arasındaki işler bu ikiliden bir tanesi yeni bir işletim sistemi çıkaracağında her zaman biraz daha canlı hale gelmiştir. Windows 7'nin çıkışında da değişen birşey olmadı. Apple yaptığı
Windows 7 tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunuldu. Dün Viaport'taki Electro World mağazasında Windows 7'nin satışa sunulduğunu gördük. Ancak gözümüze çarpan sadece Home Premium versiyonunun kurulum paketiydi.
Windows 7'nin lansmanı ilginç temalı tanıtımlarla yapılıyor. Japonya'da Burger King'ten Windows 7 Whopper'ı gördük. ABD'de ise Windows 7'nin çıkışıyla birlikte ilk Microsoft mağazası açıldı. Paris'te ise bu şehre yakışacak bir
Windows 7'nin tanıtımı için ilginç kampanyalar da düzenlenmiyor değil. Örneğin Burger King'in Japonya'da yaptığına bakın. Fast food devi sadece bu ülkeye özel Windows 7 Whopper menüsü hazırlamış. Her gün bu
HP bugünkü Windows 7 lansmanının öncesinde yeni bir LCD ekranı görücüye çıkardı. 21.5 inç'lik, 1080p destekli bu optik çoklu dokunmatik panel sadece bir parmakla sayfa kaydırmaya olanak sağlarken iki parmakla