Windows 7 yüklü ve dokunmatik ekranlı bir bilgisayarı olanlar... Bu yazı sizi yakından ilgilendiriyor. Microsoft'un şimdiye kadar sadece OEM'lere sunduğu Windows 7 Touch Pack yazılımı herkesin kullanımına sunuldu. Windows 7
HP Slate'i şimdiye kadar sadece HP'nin veya bu şirketin iş ortaklarının gerçekleştirdiği kısıtlı sunumlarda ve videolarda görme imkanı bulmuştuk. Nihayet bu tablet cihazı ilk kez üçüncü bir tarafın eline geçmiş
Toshiba'nın Amerika bölümünden Jeff Barney şirketin 2011 yılının başında yeni bir tablet cihazı çıkaracağını onaylamıştı. Barney şimdi de Reuters'e bu planla ilgili daha fazla bilgi verdi. İşin aslına bakılırsa, Toshiba
Microsoft Windows 7 Service Pack 1 üzerinde çalıştığını daha önce hazırlamıştı. Görünüşe göre bu işletim sisteminin ilk büyük güncelleme paketine dair çalışmalar planlanan takvimin önünde devam ediyor. Windows 7 SP1'in
İşte gerçek hayatta fazla karşılaşmadığımız birşey: Windows 7 serfikalı, 55 inç ekranlı bir TV. Toshiba'nın 120 Hz UX600 serisi Microsoft'un resmi sertifikasını alan ilk TV olma özelliğini taşıyor. Resmi Microsoft
Eğer Windows yüklü bilgisayarınızda kendinize yönetici hakları kısıtlı olan bir kullanıcı hesabı yaratır ve bu hesapla bilgisayarı kullanırsanız, işletim sisteminiz daha güvenli hâle gelecektir. Yukarıdaki yargıya BeyondTrust'ın yaptığı araştırmanın sonucunda
Birçok PC kullanıcısı internette Internet Explorer ile geziniyor, çünkü Windows işletim sisteminde bu internet tarayıcısı yüklü olarak geliyor. Ancak AB tarafından tekelcilikle suçlanan Microsoft, Avrupalı kullanıcılara Windows'un ilk kullanımında internet
Windows 7 Aktivasyon Teknolojileri Güncellemesi'ni hatırlıyor musunuz? Bu güncelleme bilgisayarınızdaki Windows 7 kopyasının düzgün bir şekilde aktive edilip edilmediğini ve özgün olup olmadığını kontrol etmekle görevli. Söz konusu güncelleme Windows
"Teknolojide her zaman bekleyecek yeni bir şey" vardır deyimini doğrulayacak bir kanıt daha... Lenovo'nun X200 Tablet bilgisayarı kapasitif çoklu dokunmatik ekran sunarak iyi bir iş başarırken, LG daha iyi bir
Microsoft, Windows 7'nin pil tüketimi konusundaki şikayetleri araştırmakta olduğunu geçen hafta açıklamıştı. Microsoft'un yaptığı ilk açıklamalara göre tek sorumlu Windows 7 değil. Şirketin testlerine göre, batarya yüzde 40'ın altına düştüğünde