HTC, Android Ice Cream Sandwich güncellemesini alma şansına erişecek ilk Android akıllı telefonlarını açıkladı. 2012 yılının başlarına kadar sabırla bekleyen HTC Sensation ve HTC EVO 3D kullanıcıları da Android 4.0
Google'ın ilk Nexus telefonu Nexus One'a sahip olanlar ne yazık ki Android 4.0 Ice Cream Sandwich'i cihazlarında kullanma şansı bulamayacak. Google yaptığı açıklamayla sadece Nexus S'in yeni sürümü alacağını duyurdu.
Android 4.0'ın geçen hafta yayınlanan yazılım geliştirme aracını karıştıran yazılımcılar oyunsever Android fanlarını memnun edecek bulgulara rastladı. Görünüşe göre Android 4.0 Ice Cream Sandwich'te oyun kontrolörleri için entegre ve doğal
Google'ın geçtiğimiz salı günü Samsung ile birlikte tanıttığı yeni Nexus cihazı Galaxy Nexus ile birlikte aynı zamanda Android'in en yeni ana sürümü Ice Cream Sandwich'in tanıtımı da yapılmış oldu. Gelecek
Android 4.0 Ice Cream Sandwich akıllı telefon ve tabletler için dijital kontrol kalemi desteği de içeriyor. Yani, Google'ın mobil işletim sisteminin bu yeni sürümü basınç tanıma, havada asılı objeleri izleme
Kullanıcıların elinde bulunan Android tablet rakamı konusunda bilgi veren Google'ın Android şefi Andy Rubin, bugün tanıtılan Ice Cream Sandwich'in mevcut Android akıllı telefonlarına Samsung Galaxy Nexus kasım ayında piyasaya çıktıktan
Galaxy Nexus akıllı telefonunu ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini Hong Kong'da düzenlenen bir basın toplantısında Samsung ile birlikte tanıtan Google yeni nesil platforma özel yazılım geliştirme aracını
Google'ın mobil işletim sisteminin en yeni sürümü Android 4.0 Ice Cream Sandwich yepyeni bir fotoğrafçılık deneyimiyle birlikte geliyor. Yeni sürümle birlikte kullanıcılar galeri içindeki fotoğrafları çeşitli filtreler, yeniden boyutlandırma, kırpma
Google, en yeni ve şu ana kadar en gelişmiş mobil işletim sistemi Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışan ilk cihazı Galaxy Nexus'u tanıtmanın yanı sıra yeni işletim sistemiyle ilgili
Samsung ve Google'ın birlikte geliştirdiği ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich yüklü ilk cihaz olma özelliği taşıyan yeni Nexus akıllı telefonu Galaxy Nexus tanıtıldı. 4.65 inç'lik, 720p çözünürlüklü Super AMOLED