Eğlence

Kogan’ın son girişimi Android Market erişimli set üstü TV cihazı – Galeri & Video

Birkaç yıl önce Android’li akıllı telefon projesiyle dikkatimizi çekmiş olan Avustralyalı girişimci Ruslan Kogan Android’e yönelik faaliyetlerine Android 2.2 ile çalışan ve Android Market erişimi sunan set üstü TV cihazıyla devam ediyor.

Kogan Agora Internet TV Portal adlı Android destekli bu cihaz 149 Avustralya dolarına (238 TL) satılıyor. Samsung’un ürettiği 1 GHz Cortex A8 işlemcisine sahip olan bu set üstü TV cihazında 512 MB RAM, 2 GB flaş bellek, HDMI çıkışı ve harici depolama cihazları için üç tane USB portu yer alıyor. Kogan Agora TV cihazı tam internet erişimiyle birlikte herkesin favorisi Angry Birds’ü TV üzerinde oynama fırsatı da sunuyor. Bu cihaz 27 Mayıs tarihinde Avustralya ve Büyük Britanya’da satışa çıkacak.

Aşağıda Kogan Agora Internet TV Portal’a ve yine Kogan’ın markasını taşıyan ve Market erişimi sunan tablete ait birkaç fotoğraf yer alıyor. Bu arada CeBIT de çekilen ve Kogan’ın set üstü TV cihazının OEM versiyonu olduğu düşünülen Android tabanlı cihazın tanıtım videosunu da eklemeyi ihmâl etmedik.

Galeri: Kogan Agora Internet TV Portal
[nggallery id=534]

Video: Cortex A8 işlemcili Android set üstü TV cihazı

İlgili – Kogan

İLGİLİ HABERLER