EğlenceManşetler

Kodak’tan 1080p cep kamerası Playtouch ve EasyShare M590

Kodak, Playtouch cep kamerası ve EasyShare M590 dijital fotoğraf makinesiyle karşımızda. 229.95$’lık yurtdışı satış fiyatına sahip olan Playtouch stereo ses ile birlikte 1080p kalitesinde video kayıt yeteneğine sahip. SDHC kartlara kayıt yapan bu cihazda 3 inç’lik kapasitif dokunmatik ekran yer alıyor. Bu ekran sayesinde fotoğrafları cihaz üzerinde düzenleyebilir ve ondan sonra USB kolunu kullanarak PC’ye aktarabilirsiniz. Öte yandan HDMI çıkışı sayesinde çekmiş olduğunuz görüntüleri HDTV’de de oynatabilirsiniz.

Yukarıdaki özelliklere ek olarak Playtouch’ta harici mikrofon jakı, fotoğraf ve videolarınızı YouTube ve Facebook’a kolayca aktarmanızı ya da e-posta ile başkalarına göndermenizi sağlayan Share (Paylaş) butonu yer alıyor.

199.99$’lık EasyShare M590 ise dünyanın en ince dijital kamerası olarak nitelendiriliyor. 5x optik zumlu bu cihazda 2.7 inç’lik LCD ekran, görüntü stabilizasyonu özelliği, yüz tanıma, HD video kaydı ve microSD kart desteği yer alıyor. M590’da da yer alan Share butonu çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videoları Facebook, Flickr ve YouTube gibi paylaşım sitelerine aktarıyor.

Her iki cihazın da sonbahar aylarında piyasaya çıkması bekleniyor. Ayrıntılı bilgileri bulacağınız basın bülteni bağlantısı aşağıda yer alıyor.

İlgili – Engadget: Basın Bülteni

İLGİLİ HABERLER